zondag 25 augustus 2013

Review- Biocura nagellak

Heerlijk, goedkope producten! En er komt meteen nog een pluspunt bij als ze makkelijk te verkrijgen zijn. In dit geval: gewoon terwijl je je boodschappen aan het doen bent. Ik heb het over Aldi! Ze hebben een ruim assortiment aan make-up producten. Mascara's, blush, oogpotloden en zo ook een aantal nagellakken aan een aanzienlijke prijs. Nu zou je denken: 'Het kan toch niet beter?'. Maar wat als de producten nergens op slaan? Ik testte ze de nagellakjes voor jullie!

Ik heb de kleuren Duifblauw en Helderrood. Een beetje standaard namen, maar dat maakt opzich niet uit want daar gaat het helemaal niet om! Wij willen weten of de kleurtje gepigmenteerd zijn!


Ik kwam meteen een erg groot pluspunt tegen! Dat is de uitgebreide verpakking. Als eerste zitten ze in een een mooi doosje met een leuk ombre effect en een print en daarna zitten ze ook nog eens in een plasticje 'geduwd'. 


De flesjes ogen ook zeker niet goedkoop wat het extra leuk maakt natuurlijk!


De kwastjes zijn best fijn. Ze zijn niet heel groot waardoor je twee maal over je nagel moet gaan voor de hele nagel is ingekleurd.


De swatches! De kleuren dekken vrij goed, eigenlijk verbazingwekkend goed als je de prijs bekijkt! Hier hebben de nagels twee laagjes nagellak op. De nagellak droogt snel op, snel genoeg om, als je beide handen hebt gelakt je al meteen en tweede laagje kan aanbrengen. 


De conclusie? Ik vind deze lakkjes heel erg fijn voor de prijs! Bovendien blijft het lakkje ook goed zitten. Als je een top-coat gebruikt zeker twee dagen zonder chippen. Als je niet poetst of dergelijke natuurlijk. 

Heb jij lakkjes van Biocura?

Biocura lakkjes kosten 2.49 euro per stuk en zijn te koop in alle Aldi filialen. 


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen