dinsdag 4 juni 2013

Rituals- When you smile to the world, the world smiles back


Lachen. Het is leuk en je verbrand er calorieën mee. Reden te meer om het te doen! Rituals heeft ter promotie van hun nieuwe laughing buddha care producten een moderne twist gegeven aan een eenvoudig ritueel. Een eenvoudige man, op weg naar je werk die opeens zijn lach niet meer kan inhouden. Dat bewijst nogmaals dat lachbuien niet eens een oorzaak nodig hebben.

Ze hebben zich gebaseerd op een lachende buddha. De buddha leefde duizenden jaren terug in China. Met zijn aanstekelijke, legendarische glimlach bracht deze monnik geluk en voorspoed onder de mensen. Wrijven over je buik. Het is een ritueel dat al eeuwenlang een symbool is voor geluk in China. 

Zoals ik al zei inspireerde Rituals zich hierop voor hun nieuwe lijn. Een lijn vol 
met producten voor een dagelijks gebruik die ingrediënten bevatten met een gevoel van optimisme, liefde en blijdschap met zich meebrengen.  

De undercover laughing buddha is onder de mensen gezet om ze een glimlach te bezorgen wanneer ze dat niet verwachten maar het wel nodig hebben. Hoe creatief!

Rituals startte gisteren hun social media campagne op. 'What makes you smile'. Bij deze campagne kan je een foto delen met vrienden door een foto te uploaden die jou aan het lachen maakt. De deelnemers maken kans op een Laughing Budha gift set t.w.v 104.50 euro. De actie loopt tot en met zondag 16 juni 2013. 


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen