donderdag 13 juni 2013

Review- Talika mascara remover gel


Even geleden kreeg ik een leuk pakketje van Farmaline.be! Heel wat samples inclusief deze om te testen. Eerst bleek dit het minst interessante product, maar nu weet ik wel beter! Please? Bestaat hier een fullsize van? Farmaline is een online apotheek die allerlei producten verkoopt die je ook in de apotheek kan verkrijgen plus nog wat extra! Vandaag voor jullie de review!

Zoals ook al de achterkant weergeeft is het een soort gel die speciaal ontworpen is om je mascara te verwijderen. Als ik make-up op heb is het meestal mijn mascara die aan het einde van de dag maar niet weg wil met gewone remover!


Nadat je het pakje hebt opengescheurd en de substantie uitknijpt op een watje, komt het er zo uit te zien. Helemaal niet verkeerd! Mooi blauw, goed uitsmeerbaar én geen vervelende geur.


Met mascara.


Met de remover gel weggehaald!

Zoals je ziet verwijderd hij je mascara goed. Boenen hoeft niet! Slechts het watje erover laten glijden en je mascara is weg! Hoe zalig is dat?

Nog wat weetjes over Farmaline:
* Verzendkosten zijn gratis vanaf € 50
* Meer dan 97% van de bestellingen geplaatst vóór 15u worden de dag erna al geleverd
* Elke dag van 9-17u is er een helpdesk telefonisch bereikbaar om te helpen met problemen
* Ze verkopen meer dan 30.000 producten van 700 merken.

De remover gel is te vinden binnen het Talika gamma.

Halen jullie 'm ook in huis? Of heb jij gewoon een héle goeie remover die je mascara in een veegje weg veegt? Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen